Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Selendi ilçesinde hayvanlarını otlatan T.Ç. (79) isimli yaşlı adam bir anlık dikkatsizliği sonucu bir metre yüksekten düştü. Önce Selendi Devlet Hastanesine kaldırılan ve durumu kritik olan yaşlı adam Salihli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

        Manisa'nın Selendi ilçesine bağlı Karaselendi Mahallesinde saat: 12.00 sıralarında T.Ç. (79) isimli şahıs hayvanlarını otlattığı esnada bir anlık dikkatsizliği ve tedbirsizliği sonucunda yaklaşık 1 metre yükseklikten düşerek yaralandı. Selendi Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaşlı adamın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak Selendi Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına bilgi veren jandarma ekiplerinin yaralanmayla ilgili araştırmasının devam ettiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa