Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ersan ERDOĞAN/MANİSA, (DHA)MANİSA'nın Yunusemre ilçesinde bu yıl ilki düzenlenen 'Yuntdağı Deve Güreşleri Festivali' 120 devenin katılımıyla başladı. Deve sahiplerinden 3 kişi develerin altında kalmaktan son anda kurtarıldı.

        Yuntdağı Deve Güreşleri Festivali, kırsal Üçpınar Mahallesi'nde başladı. Hazırlanan arenadaki festivale Ege ve Akdeniz bölgelerinden 120 deve katıldı. Jandarmanın geniş güvenlik önlemi aldığı deve güreşlerini yaklaşık 2 bin kişi izledi. Güzel havayı fırsat bilen güreşseverler, bir yandan müsabakaları izlerken diğer yandan mangal yakarak piknik yaptı. Sabahın erken saatlerinde başlayan ve gün boyu devam edecek olan güreşlerde bazı develer güreşmedi, bazılarını ayırmakta ise güçlük çekildi. Develerini ayırmaya çalışan 3 deve sahibi, ezilme tehlikesi yaşadı. Develerin altında kalan 3 kişi görevliler tarafından kurtarıldı. Bazı deve sahiplerinin ise güreşmeyen develerini güreşmeleri için zorladığı görüldü.DHA-Genel Türkiye-Manisa Ersan ERDOĞAN

        2021-11-21 15:39:36

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa