Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, Yunusemre Belediyesinin katkılarıyla bisiklet turu düzenleyerek 22 kilometre pedal çevirdi.

        Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, “Fit to Belong, Erasmus+Projesi” kapsamında bisiklet turu düzenledi. Yunusemre Belediyesinin katkılarıyla gerçekleşen organizasyonda sağlıklı yaşam için 22 kilometre pedal çevrildi. 80 öğrencinin katıldığı bisiklet turuna, Manisa Bisiklet Spor Kulübü Derneği eşlik ve rehberlik etti. Yunusemre Belediyesinin temin ettiği müzikli araba, parkur boyunca atmosferi şenlendirirken, Yunusemre İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı gezi rotası boyunca öğrencilerin güvenliğini sağladı. Okul bahçesinde başlayan bisiklet turu, Karaali Mahallesi’ne kadar uzanan güzergahın ardından Kent Park’ta sonlandı. Organizasyona Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aksoy, Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can da katıldı. Arkadaşları ve öğretmenleriyle ders dışında da birlikte vakit geçirmekten çok keyif aldıklarını söyleyen öğrenciler, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa