Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'da suları çekilerek kuruma noktasına gelen Marmara Gölünün arazisini tarım alanına çevirmek isteyenlerden sonra yine Gölmarmara ilçesinde DSİ ve Milli Emlak arazilerine hayvan damı ve depo yapanlarda tespit edildi. DSİ ve Milli Emlak arazisi olan alanda işgalde bulunan yapılar jandarma denetiminde yıkılırken benzer durumdaki işgallerin sonlandırılması için çalışmaların devam edeceği bildirildi.

        Manisa'nın Gölmarmara ilçesi Kumçayı mevkiindeki DSİ ve Milli Emlak arazileri üzerine hayvan damı, depo gibi yapılar inşa edilerek işgal edildiği tespit edildi. Yapılan işgale ilişkin olarak dün Gölmarmara Kaymakamlığı, Gölmarmara İlçe Jandarma Komutanlığı, Manisa İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Komando Bölük Komutanlığı Timleri, DSİ ve Milli Emlak Şefliğine bağlı ekipler tarafından tahliye işlemi uygulandı. Tahliye işleminin ardından kaçak yapılar jandarma denetiminde iş makineleriyle yıkılırken, söz konusu araziler üzerindeki işgaller de sonlandırıldı. Benzer durumda bulunan işgallerin sonlandırılması için çalışmalara aralıksız devam edileceği açıklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa