Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYMAKAM YILMAZ: SONUÇLARA GÖRE GEREKLİ CEZALAR UYGULANACAK

        Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, gıda zehirlenmesi şüphesiyle Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cahit Gönlübol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki öğrencileri ziyaret edip, 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Öğrencilerin sağlık durumları hakkında bilgi de alan Kaymakam Yılmaz, Turgutlu İlçe Sağlık Müdürlüğü, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Turgutlu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından konunun takip edildiğini söyledi. Kaymakam Yılmaz, "İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz tarafından okul kantinlerinden gıda örnekleri alınmış olup, sonuçlara göre gerekli cezai yaptırımlar uygulanacaktır" dedi. Hastane yetkilileri, zehirlenme şüphesiyle getirilen öğrencilerin genel sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikeleri bulunmadığını belirtip, tedbir amaçlı müşahede altında tutulduklarını söyledi.

        Kaymakam Ali Yılmaz'a, Turgutlu İlçe Sağlık Müdürü Bilgehan Hasyiğit, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ve Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Özşahin eşlik etti.Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU (MANİSA), (DHA)FOTOĞRAFDHA-Genel Türkiye-Manisa / Turgutlu Doğan ÇİZMECİ

        2021-11-08 19:41:50

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa