Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Gördes ilçesinde, miras yüzünden çıkan tartışmanın büyümesi üzerine evinden getirdiği av tüfeğiyle ağabeyini vurarak öldüren ve o sırada yoldan geçen bir kadını ağır yaralayan adam, tutuklandı.

        Olay, Gördes'e bağlı kırsal Kızıldam Mahallesi'nde saat 13.00 sıralarında yaşandı. İsmail Ç. (60), ağabeyi Kadir Ç.'nin (62) evine giderek çözülemeyen miras yüzünden tartışmaya başladı. Kadir Ç.'nin evinin önünde gerçekleşen tartışmada taraflar kavga etmeye başladı. Bu sırada İsmail Ç. evinden getirdiği av tüfeği ile ağabeyine ateş etti. Kadir Ç. olay yerinde hayatını kaybederken, o sırada yoldan geçen Kadriye G. isimli kadının da ağır yaralanmasına neden olan İsmail Ç. av tüfeği ile birlikte jandarma tarafından yakalandı. İsmail Ç. jandarmadaki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ağır yaralanan Kadriye G.'nin ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa