Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA, (DHA) - Spor Toto 1'inci Lig'de deplasmanda Yılport Samsunspor'a da 1-0 yenilerek düşme potasından çıkamayan Manisa Futbol Kulübü bir türlü beklediği çıkışı yapamadı. Sezona 3'te 3 yaparak başlayan siyah-beyazlılar ardından oynadığı 9 maçta sadece 1 beraberlik alıp 8 müsabakayı kaybetti. Kulüpte bu sezonki üçüncü teknik patron olarak görev yapan teknik direktör Turgay Altay ise Samsun deplasmanından üzücü bir mağlubiyetle döndüklerini dile getirdi.

        Güncel durumlarıyla yüzleşmeleri gerektiğini ifade eden Altay, "Şu anda olmamamız gereken bir yerdeyiz. Geçmişe bakan bir insan değilim. Sorumluluklarımızı biliyoruz. Çalışarak bu yoldan çıkmaya çalışacağız. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz puanların hepsinin toplamayı hedefliyoruz. Uzun süredir kazanamamanın getirdiği bir baskı söz konusu. Orgill'in de üzerinde uzun süredir gol atamamanın getirdiği bir baskı vardı. Sonuç olarak kırmızı kart bizi eksik bıraktı. 1 ya da 3 puan alacak ortama götüreceğimiz maçta avantajımızı yitirdik" dedi.DHA-Spor Türkiye-Manisa MANİSA, (DHA)

        2021-11-07 12:22:09

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa