Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa ve Turgutlu polisinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken gözaltına alınan 9 şüpheliden 7’si tutuklandı.

        Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Turgutlu Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 7 ev ve 1 iş yerine düzenlenen baskında 14,73 gram metamfetamin maddesi, 2 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 2,04 gram esrar maddesi, 1 adet sentetik ecza, adet 7,65 mm ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek ve 7 adet kartuş ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirileb 5 bin TL para ele geçirildi. Operasyon kapsamında 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

        Emniyetteki sorguları sonrası adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa