Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kızılay haftası dolayısıyla kan bağışı kampanyası düzenledi.

        Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Türk Kızılay'ı Manisa Şubesi işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Hizmet binasında gerçekleştirilen kan bağış kampanyası için Türk Kızılay'ı Manisa Şubesi tarafından stant kuruldu. Büyükşehir Belediyesi'nde görevli Daire Başkanları ile Büyükşehir Belediyesi personellerinin yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyası gün boyu devam etti.

        Kan bağışı kampanyası ile ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, "Sağlık İşleri Daire Başkanlığı olarak Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde kan bağışı etkinliğinde bulunmak istedik. Kanın hayatımızdaki önemi bizim için çok değerli. Kan tek kaynağı insan olan ve alternatifi bulunmayan biyolojik bir maddedir. Türkiye de her 4 saniyede 1 ünite kana ihtiyaç var. 1 ünite kan, 3 kişinin hayatını kurtarıyor. Kan bağışı düzenli olmalı ve küçük yaşta çocuklarımıza bunun eğitimini vermemiz gerekiyor. Gönüllü bağışçılığı toplumun her kesimine anlatmamız gerekiyor. Bunun için de kan bağış kampanyası düzenledik. Herkesi kan vermeye davet ediyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa