Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Akhisar’da oynadığı ligin ilk haftasında Akhisar Gücü Voleybol Takımını set vermeden 30 yenerek yeni sezona galibiyetle başladı.

        Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 9. Grup'ta antrenör Hasan Gören yönetimindeki Salihli Belediyespor, ligin ilk maçında deplasmanda Akhisar Gücü Voleybol Takımı ile karşılaştı. Akhisar İlçe Gençlik ve Spor Salonunda oynanan maça etkili başlayan Salihli’nin Sultanları, ilk seti 1525, ikinci ve üçüncü seti de 1025 alarak maçı set vermeden 30 kazandı. Yeşilbeyazlı ekip, aldığı bu galibiyetle lige 3 puanla başladı.

        Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Akhisar deplasmanında kazanarak lige galibiyetle başlayan Salihli Belediyespor’un genç oyuncularını ve teknik heyetini tebrik ederek başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa