Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO), Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98. yıldönümünü coşkuyla kutladı.

        Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhuriyet Bayramı kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda stant açtı. Stantta vatandaşlara 3 bin adet şapka, 3 bin maske, 3 bin şıra, 3 bin paket kuru üzüm ve bin adet balon dağıttı. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Ok, TOBB Manisa İl GGK Başkanı Mustafa Yücel ile birlikte vatandaşlara hediyeleri takdim etti.

        Cumhuriyet Bayramını kutlayan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusuna biz de ortak olduk. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız münasebetiyle, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda odamızın Türk Bayrağı, Atatürk şapkası, kuru üzüm, üzüm şırası, ballı lokma ve balon dağıtımı etkinliği düzenledik” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa