Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, makamında Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’i ağırladı. Yapılan ziyarette Saruhanlı’ya yapılması planlanan yeraltı otoparkı, gençlik merkezi ve kent meydanı için ön protokol imzalandı.

        Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Zeki Bilgin Başkan Ergün’e Saruhanlı’ya özgü çeşitli ürünler ve fincan takımı takdim etti.

        Saruhanlı için imzalar atıldı

        Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Saruhanlı Belediyesi tarafından kente kazandırılacak olan yatırımlar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Saruhanlı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılacak olan yeraltı otoparkı, gençlik merkezi ve kent meydanı için ön protokol imzalandı. Protokole imzalar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin tarafından atıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projesini hazırlayacağı ve ihaleye çıkacağı yatırımın en kısa zamanda Saruhanlı’ya kazandırılması hedefleniyor. Protokol imza töreninin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Saruhanlı’ya kazandırılması hedeflenen projenin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa