Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ‘Çağrı Merkezi Yönetimi ve Etkili İletişim Teknikleri’ eğitimini tamamlayan personellere sertifikalarını verdi.

        Yunusemre Belediyesi hizmet içi eğitimlerine bir yenisini ekledi. Eğitim kapsamında Halkla İlişkiler Müdürlüğü personellerine Yönetim Danışmanı Dr. Naci Çuhacı tarafından ‘Çağrı Merkezi Yönetimi ve Etkili İletişim Teknikleri’ anlatıldı. Zafer Kalkınma Ajansı 2021 Yılı Destek Programı desteğiyle Yunus Emre Millet Çarşısı’nda verilen ve bir hafta süren eğitimde personellere konsantrasyon ve ikna teknikleri, telefonda etkili iletişim, çağrı merkezi telefonda iletişim, halkla ilişkiler ve iletişim, çağrı merkezi takım koçluğu, çağrı merkezi uzmanlığı, çağrı merkezi takım liderliği ve çağrı merkezi kalite uzmanlığı konusunda bilgi verildi. Eğitim sonunda sertifika töreni düzenlendi. Eğitime katılan personeller sertifikalarını Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin elinden aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa