Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Organize Sanayi Bölgesi(OSB), sürekli büyüyen ve gelişen yapısı ile çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

        Sanayi bölgesine artan talep ve bölgeye yapılan yeni yatırımlarla birlikte altyapı faaliyetlerinin daha da önem kazanması sonucunda çalışmalar sürekli olarak devam ederken, çalışmaların kontrolleri düzenli olarak yapılıyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Salihli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir, çalışmaların ve yeni yatırımların son durumları hakkında Salihli OSB Müdürü Çağrı Duygu’dan bilgi aldı.

        Fiber altyapı çalışmalarına hız verildi

        'Fiber Altyapı Protokolü' sonrasında, Salihli OSB Müdürlüğü tarafından sanayi bölgesine daha hızlı ve kesintisiz internet sağlamak için internet altyapısı çalışmalarına hız verildi. Firma tarafından yapımına başlanılan fiber optik kablo döşeme çalışmaları, Salihli OSB Müdürlüğüne bağlı Fen İşleri biriminin ekipleri kontrolünde titizlikle ve hassasiyetle devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında internet hızının çok yüksek seviyelere çıkacağının ve çalışmaların sene sonuna doğru tamamlanacağının bilgisi Salihli OSB İnşaat Mühendisi Şeref Erhan Altan tarafından verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa