Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'da 1927 Ağustos tarihlerinde 2 farklı mahalledeki camilerin antika değerindeki 61 halısını çaldıkları tespit edilen ve firari olarak aranan bir kişi daha yakalandı. Daha önce tutuklanan 2 zanlının ardından mahkemeye sevk edilen bir kişi daha çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Manisa’nın Yunusemre ilçesinde 19 Ağustos günü Koruköy Mahallesi Camiinden 37 adet, 27 Ağustos günü Sarıahmetli Mahallesi Camiinden 24 adet cami halısının çalınması olayıyla ilgili firari olarak aranan Y.E. (35) isimli şahıs jandarmanın ikna çalışmaları sonucunda bugün teslim oldu ve çalmış olduğu 5 adet antika kilim ve halıyı da jandarma ekiplerine teslim etti.

        Y.E. (35) isimli şahıs jandarmadaki işlemlerinin ardından Cumhuriyet Savcılığınca tutuklama talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Manisa 2. Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli Y.E.'nin tutuklanmasına karar verdi. Y.E. isimli şahıs E tipi kapalı ceza infaz kurumuna teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa