Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehzadeler Belediyesi, Veziroğlu, Çerkez Mahmudiye, Karayenice ve Hamzabeyli mahallelerindeki belediyeye ait 84 tarlanın icarlama ihalelerini vatandaşların ayağına giderek, şeffaf bir şekilde gerçekleştirdi.

        Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu, Çerkez Mahmudiye, Karayenice ve Hamzabeyli mahallelerindeki yer alan belediyeye ait tarlaların icarlama ihalelerini gerçekleştirdi. Belediyeye ait 84 adet tarlanın ihaleleri, şeffaf bir biçimde vatandaşların ayağına gidilerek yerinde yapıldı. Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas, encümen üyeleri, ihale komisyon üyeleri ve teknik ekiplerin gözetiminde ihaleler gerçekleştirilirken, vatandaşlar da ihaleleri tüm aşamalarıyla şeffaf bir şekilde izledi. Kırsal mahallelerde bulunan tarlaların icarlama ihalelerinde ihaleyi vatandaşların bulundukları yerlere giderek yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bilindiği gibi yerinde ihale uygulamamızı göreve geldiğimiz ilk yıl gerçekleştirmiştik. Bu hizmetimizi bu yıl da sürdürüyoruz. Belediyemize ait 84 adet tarlanın icarlama ihalelerini tamamladık. Başkan yardımcımız, Encümen Üyelerimiz, ihale komisyon üyelerimiz ve teknik ekiplerin gözetiminde Veziroğlu, Çerkez Mahmudiye, Karayenice ve Hamzabeyli Mahallelerindeki tarlaların ihaleleri tamamlandı. İhaleleri yapacağımız Şeffaf belediyecilik adına yapmış olduğumuz bu uygulamamız her yıl aynı şekilde devam edecektir” dedi.

        Şehzadeler Belediyesinin hizmeti vatandaşların ayağına götürmesi gerek ihalelere katılan, gerekse de ihaleleri takip eden vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, Şehzadeler Belediyesine yerinde ve şeffaf hizmet için teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa