Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, Meslek Tanıtım Günleri kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek, itfaiyecilik mesleğini anlattı.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, Meslek Tanıtım Günleri etkinliğine katıldı. Öğrencilere meslek tanıma konusunda farkındalık kazandırmak ve öğrencilerin meslek tercihlerinde bilinçli davranmasını sağlamak amacıyla düzenlenen Meslek Tanıtım Günleri’nde itfaiyeciliği anlatan Daire Başkanı Gürhan İnal, mesleğin güzel ve zorlu yanlarını samimi bir şekilde öğrencilerle paylaşarak, hayat kurtarmanın ve insan hayatına dokunmanın paha biçilemez bir duygu olduğunu ifade etti.

        Öğrencilerle buluşmasında Gönüllü İtfaiyecilik konusuna da değinen İnal, Manisalıların bu konuya olumlu yaklaşmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Afet durumları, yangın, trafik kazası gibi olaylara müdahale ettiklerini, aynı zamanda arama kurtarma çalışmalarına da katıldıklarını belirten İnal, insan eliyle yaşanan olumsuzlukların tedbirler ve dikkatle en aza indirgenebileceğini dile getirdi. Meslek Tanıtım Günleri, İnal’ın konuşmasının ardından öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılması ile son bulurken, okul yönetimi, katkıları nedeniyle İnal’a teşekkürlerini sunarak, çiçek takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa