Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Selendi ilçesi ve Kütahya’nın Simav ilçelerini birbirine bağlayan ve bölge halkının sıklıkla kullandığı SelendiSimav yolunun ihalesinin 22 Ekim Cuma Günü yapılacağı öğrenildi.

        Birbirine komşu iki ilçeyi birbirine daha konforlu bir şekilde bağlayacak olan SelendiSimav Karayolunun Manisa bölümündeki 26 kilometrelik kısmının ihalesi gerçekleştirilecek. AK Parti Selendi İlçe Başkanı Şeref Kaçar konuyla ilgili yaptığı açıklama da, "2020 yılında Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız tarafından SelendiSimav yolu için aldığım sözün takipçisi olduk ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu'nun talimatları ile SelendiSimav yolu, Selendi'den başlayıp Manisa il sınırına kadar olan 26 kilometrelik kısmının yapım ihalesi 22 Ekim 2021 Cuma günü yapılacaktır. Şşimdiden yöre halkımıza ve ilçemize hayırlı olsun. Taş üstüne taş koyan hizmet anlayışı ile Selendi'mize hizmete devam diyerek bu yolun ihaleye çıkmasına vesile olan Bakanımız Adil Karaismailoğluna, bölge müdürümüze, Manisa milletvekillerimize teşekkür ediyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa