Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçe muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

        Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Türkiye Muhtarlar Derneği Salihli Şubesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcıları ile daire müdürlerinin de katıldığı ziyarette Başkan Kayda, Şube Başkanı Mehmet Güler ve tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

        Kamu hizmetlerinin vatandaşlara ulaşmasında gecesi gündüzü olmadan fedakarca çalışan muhtarların çok önemli bir görev üstlendiğine işaret eden Başkan Kayda, “Vatandaşlarımızın hizmetlerle buluşması noktasında kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören siz değerli muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, tüm muhtarlarımıza sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum. Bizler, Salihli Belediyesi olarak 102 mahalle muhtarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Onların mahalle halkı adına bize ulaştırdıkları tüm talepleri yerine getiriyoruz. Başta Salihli’mizin 102 mahalle muhtarı olmak üzere, tüm muhtarlarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa