Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Belediyesi Evlendirme Memurluğuna başvuruda bulunan iki arkadaş aynı günde nikah kıyınca birbirlerinin de nikah şahidi oldu.

        Esra Çelik ve Onur Ulu çifti ile Ayşe Ergenç ve Hüseyin Arıkan çifti, uzun süredir devam eden arkadaşlıklarını nikah masasına taşıdı. Evlenmek için Yunusemre Belediyesi Evlendirme Memurluğuna başvuruda bulunarak aynı gün nikah kıymak istediklerini belirten iki çift için yapılan incelemelerin ardından evlenmelerine engel bir durum olmadığı tespit edilirken; çiftlerin nikahı Yunusemre Belediyesi Nikah Salonunda kıyıldı. Beş dakika arayla dünya evine giren arkadaşlar birbirlerinin de nikâh şahidi oldu. Nikâh sonrası açıklamada bulunan Onur Ulu, “Güzel bir duygu. Biz de birbirimizin nikah şahitliğini yaparak bir ilki gerçekleştirdik. Mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

        Arkadaşlarıyla aynı gün dünya evine giren Hüseyin Arıkan, “Zaten arkadaşım ve eşi ile 5 yıldır tanışıyoruz. Çok heyecanlıyız. Birbirimizin şahidi olalım dedik. Hep birlikte aynı gün nikah kıyalım istedik. Rabbim de nasip etti” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa