Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Salihli ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği fuhuş operasyonunda yakalanan yabancı uyruklu kadın sınır dışı edildi.

        Salihli’de fuhuş yapan, fuhuşa aracılık yapan ve yer temini yapan şahıslara yönelik çalışmalarını sürdüren İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Atatürk Mahallesi’ndeki bir ikamette fuhuş yapıldığını tespit etti. Ekipler, operasyon düzenledikleri evde Özbekistan uyruklu N.K. (38) isimli kadın ile fuhuşa aracılık yaptığı tespit edilen H.Ö. (39) isimli şahsı gözaltına aldı. Emniyete götürülen N.K. sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderme Merkezi'ne gönderilirken, H.Ö. hakkında ise "fuhşa aracılık, yer temini ve zorlama" suçlarından adli işlem yapıldı. Fuhuş yapılan ev ise 30 gün süreyle mühürlendi.

        Salihli’de huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla etkin ve kararlı mücadelenin devam edeceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa