Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SOMA, (DHA) - TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 10 puanla 10'uncu sırada yer alan Somaspor, 7'nci haftadaki Manisa derbisinde 1 puanı bulunan 17'nci basamaktaki Turgutluspor'u konuk edecek. Soma Atatürk Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak müsabakayı Süleyman Bahadır yönetecek. Ev sahibi ekip iç sahadaki 25 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmeye, konuk takım ise bu sezonki ilk galibiyetini alıp, deplasmandaki 8 maçlık 3 puan özlemini sonlandırmaya çalışacak.

        Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, daha önce 4 farklı dönemde görev aldığı eski takımına rakip olacak. Teknik patron Kazım Akgün'le yollarını ayıran Turgutluspor ise henüz yeni teknik adamını belirlemedi. Siyah-beyazlılarda cezalı Oğuzhan, kırmızı-siyahlılarda ise cezalı Numan forma giyemeyecek. Somaspor'da tedavisi süren Ramazan'ın Turgutluspor'da hafif sakatlıkları bulunan Erdoğan ve Ozan İsmail'in durumları maç saatinde netleşecek.DHA-Spor Türkiye-Manisa / Soma SOMA, (DHA)

        2021-10-09 11:44:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa