Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediyesi ile özel bir firma tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak hayvanları için beslenme istasyonları kuruldu. Şehir merkezinde 20 ayrı noktaya beslenme istasyonları yerleştirilerek can dostların hizmetine sunuldu.

        Salihli Belediyesi, özel bir firma desteği ile sokak hayvanlarının beslenmesi için ilçe genelinde 20 ayrı noktaya sokak hayvanlarına taze su ve mama sağlayacak beslenme istasyonları kuruldu. Bu projeye özel olarak yapılan bir tasarımla giydirilen istasyonlar, belirlenen noktalara monte edilerek patili dostların hizmetine başladı.

        Sokak hayvanlarına yönelik yeni bir projeyi başlattıklarını belirten Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Metin Durmaz, patili dostlar için kurulan besleme istasyonlarına mama ve su dağıtımına katıldı. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince düzenli olarak can dostlara yönelik besleme çalışması yapıldığını dile getiren Başkan Yardımcısı Durmaz, “Belediyemiz tarafından her türlü imkanlara sahip barınağımızda, can dostlarımızın mama ihtiyaçları karşılanarak tüm tedavileri ve bakımları düzenli olarak yapılmaktadır. Belediyemiz ve özel firma ortaklığında yeni başlattığımız proje sayesinde şehir merkezinde 20 adet otomatik su hazneli mama istasyonu kurduk. Her can bizim değerlidir, can dostlarımız ve sokak hayvanlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa