Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), (DHA)MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde sürücüsünün kontrolünü yitirdiği motosiklet, önce tali yolda çöp konteynerine, ardından da çıktığı ana yolda TIR'a çarptı. Konteynere çarpınca motosikletinin sepetine düşen sürücü kazayı yara almadan atlattı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        Kaza dün öğle saatlerinde Turgutlu ilçesi Derbent Mahallesi'nde meydana geldi. Turgutlu'dan Ankara yönüne doğru giden Yılmaz Gencer yönetimindeki sepetli motosiklet sürücüsünün kontrolünden çıkıp çöp konteynerine çarptı. Savrulan Gencer, motosikletin sepetine savruldu. Motosiklet ise çıktığı ana yolda hızla geçen bir TIR'a yandan hafif çarptı.

        Gencer'in yara almadan kurtulduğu kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.DHA-Genel Türkiye-Manisa / Turgutlu Doğan ÇİZMECİ

        2021-10-02 16:08:23

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa