Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Akhisar ilçesinde, son iki aydır meydana gelen su sayacı ve kablo hırsızlıklarına karşı yürütülen çalışma kapsamında, bir kişi jandarma tarafından suçüstü yakalandı. 'Dur' ihtarına da uymayarak kaçmaya çalışan şüpheli şahıs bir jandarma personelini de hafif yaralarken, şahsın 17 ayrı suçtan sabıkası olduğu ortaya çıktı.

        Akhisar ilçesinde son iki aydır meydana gelen su sayacı ve kablo hırsızlıkları ile ilgili yapılan çalışmada tespit edilen şüpheli Ü.S. (35) jandarma tarafından takibe alındı. Şüpheli Ü.S. dün saat 17.00 sıralarında A.A. (69) ile K.B.'ye (38) ait su sayacını ve M.K.'ye (42) ait elektrik kablosunu çalarken suçüstü yakalandı. 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan şüpheli Ü.S. Akhisar Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından kısa sürede yakalanırken, bu sırada personel de hafif şekilde yaralandı. Şüpheli hakkında daha önceki tarihlerde meydana gelen faili meçhul 6 hırsızlık olayından, görevli memura mukavemetten, resmi belgede sahtecilik suçundan ve trafik kanunundan idari işlem yapıldı. 17 ayrı suçtan sabıkası olduğu öğrenilen şüpheli Ü.S. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa