Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kahramanmaraş’ta yapılan Uluslararası Aşıklar Şenliği’nde “Lebdeğmez” dalında Türkiye birincisi olan Akpınar Mahallesi Muhtarı Osman Erten’i (Aşık Feryadi) misafir ederek, başarısı nedeniyle tebrik etti.

        Aşık Feryadi olarak bilinen Akpınar Mahallesi Muhtarı Osman Erten, Kahramanmaraş’ta yapılan Uluslararası Aşıklar Şenliği’nde Lebdeğmez dalında Türkiye birincisi oldu. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Aşık Feryadi’yi misafir ederek, başarısı nedeniyle tebrik etti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Çelik “Bugün güzel bir haberi paylaşıyoruz. Akpınar Mahalle Muhtarımız Osman Erten Kahramanmaraş’ta düzenlenen Uluslararası Aşıklar Şenliği’nde Lebdeğmez dalında Türkiye birincisi oldular. Teşekkür belgesi ile taltif edilerek Manisa’ya geldiler. Ben de ilçemizin bir muhtarı, vatandaşı olarak bu başarısı karşısında hemşehrilerimiz adına kendisini kutluyor, tebrik ediyorum. Şüphesiz ki ilçemizden bir muhtarımızın kendisini yetiştirip, geliştirerek sanatla ilgilenmesi nihayetinde de yarışmalarda birinci olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Çok değerli muhtarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

        Başkan Çelik’e teşekkür eden Aşık Feryadi, “Çok teşekkür ediyorum. İlçemizi, Manisa’mızı temsil ederek, uluslararası bir yarışmada derece almış olmaktan dolayı son derece mutluyum. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör beye de bu geleneği yaşattığı için teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa