Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıgöl İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ile Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından okul servis sürücülerine uyulması gereken kurallar hakkında eğitim semineri verildi.

        Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ile Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri okul servis sürücülerine eğitim verdi. Eğitimde okul servis şoförlerinin uyması gereken kurallar, servis araçlarında olması gereken ekipmanlar, öğrenci indirmebindirme, emniyet kemerinin önemi ile maske, mesafe ve hijyen kuralları anlatıldı. Eğitimlerin sonunda ekipler tarafından servis sürücülerinin soruları yanıtlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa