Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasan YİĞEN / KULA, (DHA)MANİSA'da TAR sendromu nedeniyle doğuştan elleri ve ayakları tam gelişmemiş olarak dünyaya gelip yüzme sporunda katıldığı şampiyonalarda birçok madalya kazanan bedensel engelli milli yüzücü Sefa Yurtkölesi, Kula'da öğrencilerle bir araya geldi. Kula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün daveti üzerine söyleşi gerçekleştirmek üzere ilçeye gelen bedensel engelli sporcu, söyleşinin ardından yeni hizmete açılan spor kompleksindeki yüzme havuzunda yeteneklerini sergiledi. Liseli öğrenciler ile buluşan Yurtkölesi, söyleşide yüzmede elde ettiği dünya çapındaki başarılarla spordaki yeteneklerini, engellerle başa çıkmanın yollarını ve başarısının sırrını anlattı. 

        Sefa Yurtkölesi, söyleşinin ardından öğrencilere kendisinin yazdığı ve hayat hikayesini anlattığı, 'Hayatın Sefası' isimli kitabı hediye etti. Söyleşiye Voleybol Erkekler 1'inci Ligi'nde mücadele edecek olan Jeopark Kula Belediyespor oyuncuları da eşlik etti. Yurtkölesi'nin söyleşisine, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sait Bozer, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz da katıldı.

        Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan başarılı sporcu, söyleşinin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılan Kula Spor Kompleksi'ndeki yüzme havuzunda bir performans gösterisi yaptı. DHA-Spor Türkiye-Manisa / Kula Hasan YİĞEN / KULA, (DHA)

        2021-09-30 10:51:15

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa