Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şevket YILMAZ / SOMA, (DHA) - TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk 3 haftayı 7 puanla geçtikten sonra ilk mağlubiyetini Diyarbekirspor deplasmanında 3-1'lik sonuçla alan Somaspor'da teknik direktör Burhanettin Basatemür, yenilgiyi ve oyunu değerlendirdi.

        İstediklerini tam anlamıyla sahaya yansıtamadıklarını belirten Basatemür, "Kötü oynadık ve mağlubiyeti hak ettik" yorumunu yaptı.

        "Futbolda mağlubiyet var ancak bu şekilde olması üzücü" diyen tecrübeli teknik adam, "Galibiyetler sonrası maçı unutup yeni haftaya motive olduğumuz gibi bu maçı da unutup Ergene Velimeşespor maçına hazırlanacağız. Bazen bir musibet bin nasihatten iyidir. Tüm oyuncularıma güveniyor ve inanıyorum. İnşallah hafta sonu iyi bir oyun ve iyi bir sonuç alıp yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.DHA-Spor Türkiye-Manisa / Soma Şevket YILMAZ / SOMA, (DHA)

        2021-09-28 10:32:57

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa