Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Yeşilyayla Mahallesini yaptığı yatırımlar ile yeterli suya kavuşturdu.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, yaptığı yatırımlar ile 17 ilçede sorun bırakmıyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Kula ilçesine bağlı Yeşilyayla Mahallesinin de su sorunu çözüme ulaştı. Çiftçiibrahim Mahallesinde açılan ve saniyede 7 litre verime sahip sondajın bağlantısı Yeşilyayla Mahallesinin içme suyu deposuna yapıldı. Suyun bağlantısının yapılması için 4,5 kilometrelik terfi hattı da döşendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Faik Şentürk ve MASKİ İlçe Şefi Tuğba Dural da yapılan bağlantı çalışması ile ilgili mahalleyi ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa