Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spora ve sporcuya verdiği desteklerle her geçen gün yeni başarılara imza atan Manisa Büyükşehir Belediyespor, kısa süre önce bünyesine kattığı Eskrim takımı ile önemli bir başarıya daha imza attı. Eskrim takımı sporcusu Kuzey Yenigün, Malatya'da düzenlenen U14 erkekler kılıç kategorisinde üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

        Türkiye Eskrim Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan U10U12U14 Kılıç Açık Şampiyonası, Malatya'da düzenlendi. Malatya Merkez Spor Salonunda 52 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor Eskrim takımı sporcusu Kuzey Yenigün, U14 erkekler kılıç kategorisinde üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı, Eskrim Şampiyonasında elde edilen başarıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un katıldığı her turnuvadan başarılı sonuçlarla döndüğünü belirten Elmalı, Malatya'da düzenlenen organizasyonda bronz madalya kazanan Kuzey Yenigün'ü ve bu başarıda emeği geçen antrenörleri tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa