Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ersan ERDOĞAN/, MANİSA, (DHA)MANİSA'nın Yunusemre ilçesinde kaybolan köpeğini arayan Banu Sönmez (38), 'Evladım' dediği 10 aylık Alvin'i bulana ödül vereceğini söyledi.

        Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nde çiçek dükkanı işleten evli, 2 çocuk annesi Banu Sönmez, beslediği Rus finosu terrier kırması 'Alvin' adlı köpeğini bahçeye çıkardı. Bir süre sonra köpek gelmeyince arama başlatan Sönmez, 10 gündür sonuç alamadı. Köpeğini bulana ödül vereceğini belirten Sönmez, "İnsanlık adına biri bulur getirirse istediğini ödül olarak vereceğim. Umuyorum, hayvansever olan biri köpeği alıp sahip çıkmıştır. Eğer gerçekten hayvanseverse, o köpek bizim çocuğumuz ve canımız gibi geri getirirse çok mutlu oluruz. 2 oğlum ve eşim de çok üzgün. Bizim için aileden biri. Ödül için belirlediğim bir miktar yok ama getiren kişiyi memnun ederiz" dedi.

        'SOKAK SOKAK ARADIK AMA BULAMADIK'

        Köpeğe 10 aydır baktıklarını belirten Sönmez, "Köpeği geçtiğimiz yıl aralık ayında sahiplendik. Geldiğinde bebekti, evde bakıyorduk. Büyüyünce dükkanda bakmaya başladım. Her sabah evden iş yerime geldiğimde, beni karşılıyordu. Üzgünüz, her yerde arıyoruz. Sosyal medyadan duyuru yaptım, kentteki taksi şoförlerinin tamamını bilgilendirdik, sokakta karton toplayanlara sorduk ama bulamadım" diye konuştu.  DHA-Genel Türkiye-Manisa Ersan ERDOĞAN

        2021-09-13 15:44:39

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa