Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TURGUTLU, (DHA) - TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta ilk hafta maçında deplasmanda Sivas Belediyespor'a 2-1 mağlup olan Turgutluspor çifte transfere imza attı. Kırmızı-siyahlılar Kasımpaşa'dan 21 yaşındaki sol bek Berk Çetin 1 yıllık kiralık ve Almanya Wuppertaler SV takımından 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Burak Osman Gençal ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 

        İmza sonrası konuşan Berk, "Burada olduğum için çok mutluyum. Hedefleri olan bir camiaya geldim. Takımımın başarısına katkıda bulunmak için canla başla mücadele edip, bana güvenen insanları mutlu etmek için elimden geleni yapacağım" dedi.

        Burak ise, "Hedefleri olan bir camiaya geldim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Takım arkadaşlarım ile tanıştım. Hepsi sıcak kanlı ve cana yakın insanlar" diye konuştu. DHA-Spor Türkiye-Manisa / Turgutlu TURGUTLU

        2021-09-08 14:47:28

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa