Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Letonya’nın Riga kentinde yapılan Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası’nda gurur yaşatan judocular Zilan Ertem ile Mehmet Şahin Ertem'i tebrik ederek ödüllendirdi.

        Letonya'da düzenlenen Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası'nda mücadele eden

        Manisalı milli judoculardan Zilan Ertem 40 kilogramda Avrupa 2.si, Mehmet Şahin Ertem 50 kilogramda Avrupa 5.si oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, başarılı sporcuları ve antrenörleri makamda ağırlayarak ödüllendirdi.

        Türk judosuna yetenekli sporcular kazandırmaya devam ettiklerini belirten Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, "Çok sayıda ülkenin yer aldığı zorlu bir şampiyonadan başarıyla dönen Zilan ve Mehmet Şahin'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sporcularımızı şampiyonaya en iyi şekilde hazırlayan antrenörlerimizi de kutluyorum. Başarılar çok çalışarak elde edilir. Manisa'dan Türk judosuna yetenekli sporcular kazandırdığımız için son derece mutlu ve gururluyuz" dedi.

        Ziyarette İl Müdür Yardımcısı Mustafa Buldu, Judo Manisa İl Temsilcisi Serhat Demir, Antrenör Fatih Akcan ve Erdal Bağaç yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa