Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Salihli ilçesinde Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam başkanlığında, 20212022 eğitimöğretim yılı sene başı değerlendirme toplantısı yapıldı.

        İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Covid19 salgını kapsamında okullarda alınan tedbirler, okulların temizliği, personellerin aşılanma oranları, taşımalı eğitim gibi konularda bilgilendirme ve hatırlatmalar yapıldı.

        Kaymakam Sağlam, 20212022 eğitimöğretim yılının en iyi şekilde başlaması ve sürdürülebilmesi için eğitim camiasının tüm kademelerinde görevli herkesin üzerlerine düşeni özveriyle ve hassasiyetle yerine getirdiğini belirttiği konuşmasında, özellikle eğitim çalışanlarına büyük görev düştüğünü kaydetti. Kaymakam Sağlam “Milli Eğitim Bakanlığımız ve İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda, Sağlık Bakanlığımızın hazırladığı çerçeve dahilinde eğitimöğretime hayırlısıyla pazartesi gününden itibaren başlıyoruz. Bu dönem, daha önceki yıllarda yapılan faaliyetlerden biraz farklılıklar gösterecek. Bütün kurumlarımız ve başta siz müdürlerimiz olmak üzere hep birlikte yaşadığımız zorlukların üstesinden geleceğiz. Alınan tedbirler ve bundan sonraki eğitimöğretim dönemi içerisinde uygulayacağımız uygulamalar, Salihli’de eğitimöğretimin sağlıklı bir şekilde devam etmesini etkileyecek. 20212022 eğitimöğretim yılı, ülkemiz, vatanımız, ilçemiz, sizler, öğrencilerimiz ve velilerimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

        Toplantıya Kaymakam Sağlam’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen ve kurumların temsilcileri ile şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa