Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Gördes İlçe Teşkilatı, Muharrem ayı dolayısıyla bin kişilik aşure hayrı düzenledi.

        Saat Kulesi önünde gerçekleştirilen aşure hayrına, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti İlçe Başkanı Rıza Dilcan, Kadın Kolları Başkanı Seher Eren, partililer ve vatandaşlar katıldı. Hazırlanan aşure, parti yöneticileri tarafından yaklaşık bin kişiye dağıtıldı.

        Gelenek ve görenekleri yaşatmak için gayret harcadıklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Rıza Dilcan, "Hicri senenin ilk ayı olan Muharrem ayında çok önemli olaylar yaşandı. Bugün toplum olarak birbirimizle kaynaştığımız, komşunun komşuya, sevgisini, saygısını gösterdiği, bunun göstergesi olarak da aşurenin paylaşıldığı gündür. Muharrem ayı ilahi bereket, ihsan ve kerem ayıdır. Hz. Adem’in tövbesi bugün kabul edilmiştir. Pek çok hayırlı olay bugün yaşanmıştır. Muharrem ayı, bütün Müslümanlara düşen görevin birlik ve beraberliğimizi korumak olduğunu hatırlatıyor. Hz. Peygamber ve Ehli Beyt sevgisi etrafında kenetlenerek bağlılığımızı perçinlemesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa