Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Büyük ErkekKadın Judo Milli Takımı, Dünya Şampiyonası'na Manisa’nın Salihli ilçesinde hazırlanıyor.

        İşitme Engelliler Judo Milli Takımı, 28 Ekim’de Fransa’da yapılacak olan İşitme Engelliler Dünya Judo Şampiyonası hazırlıklarına İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Salihli’de gerçekleştiriyor. 5 Eylül tarihine kadar kamp çalışmalarını ilçedeki bir otelde sürdürecek olan İşitme Engelliler Milli Takım kampında Antrenörler Hakan Kapan, İzzettin Tunç ve Emine Baştağ’ın yanı sıra 8’i bayan, 11’i erkek olmak üzere toplam 19 sporcu yer alıyor.

        Salihli ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Ayaz, Dünya Şampiyonası'na katılacak olan İşitme Engelliler Judo Milli Takımı'nı Salihli’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa