Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Salihli ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen konvoyda resmi araçlar marşlar eşliğinde şehir turu atarken, vatandaşlar da balkonlardan bayram coşkusuna alkışlarla ortak oldu.

        Salihli’de Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreniyle başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı motorlu ekiplerin marşlar eşliğinde gerçekleştirdiği şehir turu ile tamamlandı. Kent Meydanı önünden başlayan kortejle Salihli halkını selamlayan polis, jandarma ve zabıtaya bağlı motorlu ekipler, cadde ve sokaklarda tur atarak vatandaşların Zafer Bayramı'nı kutladı. Vatandaşlar ise balkon ve pencerelere çıkarak ekipleri selamladı. Kortej, Kent Meydanı'nda hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa