Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Selendi ilçesinde korona virüs salgınına karşı vatandaşların kolayca aşı olabilmesi amacıyla Selendi İlçe Toplum Sağlığı Merkezi tarafından pazar yerine kurulan aşı çadırına yoğun ilgi gösterildi.

        Manisa'nın Selendi ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi tarafından pazar yerine aşı çadırı kuruldu. Korona virüs salgınına karşı vatandaşların kolayca aşı yaptırabilmesi amacıyla kurulan aşı çadırı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Çadıra gelen vatandaşlar randevusuz şekilde kolayca aşılarını yaptırabilme imkanı buldu. Vatandaşları aşı olmaya davet eden İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Güldane Kaçar "Korona virüsü ilçemizde bitirmek için Selendi Kaymakamlığımız ve İl Sağlık Müdürlüğümüzün desteği ile aşı çadırı kurduk. İnşallah bu illetten bir an önce kurtulacağız. Personelimizin gayretli çalışması nedeniyle birinci aşıda Manisa il genelinde ilçe olarak ikinci olduk. İkinci aşıda ise şu an il genelinde üçüncü sıradayız. Yoğun çalışmalarımız devam edecek" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa