Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 20212022 EğitimÖğretim yılı Özel Yetenek Sınavlarına, 2 bine yakın aday başvuru yaptı. Aralarında 61 milli sporcunun ve 14 engelli adayın da bulunduğu Özel Yetenek Sınavı, Covid19 Pandemisine rağmen yoğun bir ilgi ile başladı. Adaylar, 4 gün boyunca devam edecek sınavlarda, farklı branşlardaki hakemlerin gözetiminde, 6 farklı kulvarda ter dökecek.

        Covid19 nedeniyle önlemlerin en üst düzeyde tutulduğu, sosyal mesafe ve gerekli hijyen kurallarına uygun şekilde gerçekleşen sınavlar, kamera takip sistemi ile şeffaf ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilecek.

        Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü ve Üniversitelerarası Kurul Dönem Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ataç, özel yetenek sınavlarını yerinde inceleyerek, küresel pandemiye yönelik alınan önlemleri ve uygulamaları, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kıvanç Günhan, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bora Canbula, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Pınar Güzel Gürbüz ve Doç. Dr. Kadir Yıldız ile birlikte inceledi.

        Aday öğrencilerle bir süre sohbet eden Rektör Ataç, gelecekleri için ter döken öğrencilere sınavlarında başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa