Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir sitede havuz başında fenalaştıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 10 yaşındaki Nira’nın cenazesinde ailesi ayakta durmakta zorlandı. Baba ve anne kızlarının tabutuna sarılarak ağladı.

        Olay, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Hollanda'da yaşayan Elmas ve Zati Akyürek çifti kızları Nira ile birlikte Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan babaları Hayati Öztürk'ün yanına geldi. Burada site içindeki havuza giren 10 yaşındaki Nira, havuzdan çıkması sonrası birden fenalaşarak yere yığıldı. Durumu fark eden ailesi hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler burada küçük Nira'ya ilk müdahalesini yaptıktan sonra önce Turgutlu Devlet Hastanesine ardından da Manisa Şehir Hastanesine kaldırdı. Yaklaşık 4 saatlik çabalara rağmen küçük Nira kurtarılamadı.

        Nira Akyürek'in cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından memleketi Turgutlu'ya getirildi. Küçük Nira için düzenlenen cenaze töreninde anne Elmas Akyürek ve baba Zati Akyürek'in cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Sık sık tabuta sarılarak ağıtlar yakan acılı anne ve babanın durumu yürekleri dağladı.

        Nira Akyürek'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa