Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçelerde görev yapan Muhtarlık İşleri Şube Müdürleri ve Muhtarlık İşleri Sorumluları ile toplantıda bir araya geldi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde görevli Muhtarlık İşleri Şube Müdürleri ve Muhtarlık İşleri Sorumluları ile istişare toplantısı düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün başkanlık ettiği toplantıda Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Daire Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ergün Aksoy, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Harun Yıldız ile Muhtarlık İşleri Şube Müdürleri ve Muhtarlık İşleri Sorumluları yer aldı.

        Büyükşehir Belediye Hizmet Binası Encümen Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Muhtarlık İşleri Şube Müdürleri ve Muhtarlık İşleri Sorumluları nezdinde, 17 ilçede görev yapan tüm personele özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Koronavirüs salgını ile ilgili de konuşan Başkan Ergün, önlemlerin gevşetilmemesi ve gerekli tüm tedbirlerin alınarak vatandaşa hizmet edilmesini istedi. Toplantıda ilçelerde gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar ile devam eden çalışmalarda masaya yatırıldı. İlçelerde gerçekleştirilen çalışmaları Muhtarlık İşleri Şube Müdürleri ve Muhtarlık İşleri Sorumlularından dinleyen Başkan Ergün, 17 ilçede Manisalıların ihtiyaç duyduğu projeleri hayata geçirmeye, vatandaşlara en iyi hizmeti vermenin çabası içerisinde olacaklarını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa