Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu Belediyesi, çevre ve görüntü kirliliğinin ortadan kalkması ve kötü kokunun oluşmaması için çöp konteynerlerinin dezenfekte çalışmalarını çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı ile gerçekleştiriyor.

        Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında cadde ve sokaklarda bulunan çöp konteynerleri, çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı ile yıkanarak dezenfekte ediliyor. Su arıtmalı, geri dönüşüm sistemli, kaldırma özelliğine sahip, 230 bar basınçlı çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı ile düzenli olarak yıkanan çöp konteynerleri yerinde, hızlı, ekonomik ve etkin bir şekilde temizlenmiş oluyor.

        Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında çöp konteynerleri, bulunduğu yerden yıkama aracının içine alınarak yüksek basınçlı su ile içi ve dışı yıkanıp dezenfekte ediliyor. Yapılan çalışma sonucunda çevre ve görüntü kirliliği ile kötü koku oluşumu engellenirken aynı zamanda larva ve sinek oluşumunun da önüne geçiliyor.

        Çöp konteynerlerinin temizliği hakkında bilgi veren Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Evren Erbaş Ser, “Toplum sağlığının korunması adına cadde ve sokaklarda bulunan çöp konteynerlerimizin temizliği ve dezenfekte çalışmalarını çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracımızla gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimizin düzenli olarak sürdürdüğü çalışmalar sonucunda kentimizde bulunan çöp konteynerleri hızlı, ekonomik, etkili ve çevreye duyarlı bir biçimde temizleniyor. Daha temiz, sağlıklı ve yaşanılabilir bir kentte yasayabilmemiz için çalışmalarımız devam ederken vatandaşlarımızın çöp konteynerlerine poşetsiz çöp atmamaları ve poşetli çöplerini de çöp konteynerlerinin etrafına bırakmamalarını rica ediyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa