Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlık Bakanlığı’nın Covid19 salgınıyla mücadele kapsamında sürdürdüğü aşılama programı kapsamında Salihli Belediyesi çalışanları aşı oldu.

        Salihli Belediyesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde belediye polikliniğinde oluşturulan aşılama noktasında, sağlık ekibi tarafından belediye birimlerinde görev yapan personele aşıları yapıldı. İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen sağlık ekibi, hiç aşı olmayan ve 2. doz aşısını yaptırmayan 56 personelin aşılama işlemini tamamladı.

        “Sağlığımızı riske atmayalım, aşı olalım”

        Salgının bir an önce kontrol altına alınması ve normal yaşama dönüş için aşının çok önemli olduğunu vurgulayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, tüm vatandaşları Covid19 virüsüne karşı aşı olmaya davet etti. Pandemi döneminde özveriyle görev yapan tüm sağlık çalışanlarına ve belediye ekiplerine teşekkür eden Başkan Kayda, “Özlediğimiz günlere yeniden kavuşmak ve toplumsal bağışıklığın oluşması için tüm hemşehrilerimizi aşı olmaya davet ediyorum. İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ile birlikte belediye polikliniğimizde personelimiz için aşı noktası oluşturduk ve personelimizin aşıları yapıldı. Amacımız, hem vatandaşlarımızı hem de mesai arkadaşlarımızı Covid19 virüsüne karşı korumaktır. Korona virüs salgınını ancak toplumsal bağışıklığı artırarak hayatımızdan çıkarabiliriz. Bunun içinde hepimizin aşı olması gerekiyor. Aşılarını yaptıran tüm personelimize şifa diliyor, bizlere destek olan İlçe Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa