Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Alaşehir ilçesinde dere yatağında çıkan yangın nedeniyle üzüm bağları ile zeytin ve meyve ağaçları zarar gördü.

        Yangın Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Belenkaya Mahallesi Armutalan deresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre dere yatağında bulunan kuru otlar, cam kırıkları ve sıcak havanın da etkisiyle tutuşmaya başladı. Dere yatağından dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, vatandaşlar da su tankerleriyle yangına müdahale etti. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın yerleşim alanlarını da tehdit etti. İtfaiye ekipleri ile vatandaşların büyük çaba harcadığı yangının evlere sıçraması önlenirken, dere yatağında bulunan üzüm bağları ve zeytinlikler büyük hasar gördü.

        Dere yatağından dumanların çıktığını gördükten sonra itfaiye ekiplerine haber verdiklerini söyleyen çiftçi Emir Ali Kökpınar, yangının rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdüğünü söyledi.

        Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa