Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU (Manisa), (DHA)- MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde büyükbaş hayvan çiftliğinde ilk belirlemelere göre elektrik kontağından çıkan yangında 400 ton saman yandı. Yangın, çiftliğin yanı başındaki ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alınırken, orman ekipleri de olası bir tehlikeye karşı önlem aldı.

        Musulcalı ile Akköy mahalleleri arasında kalan Manavderesi mevkiindeki Cenk Kütük'e ait büyükbaş hayvan çiftliğinin samanlık bölümünde, saat 14.30 sıralarında iddiaya göre elektrik kontağından yangın çıktı. Yükselen alevler ve dumanları görerek ilk müdahaleyi yapan çalışanlar, durumu itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi. Yangının, çiftliğin yanındaki ormanlık alana sıçrama ihtimali üzerine orman ekipleri de bölgede hazır bulundu. Olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu İtfaiye Amirliği ekipleri, çok sayıda arazözle yangına müdahale etti. Yangın, çalışanlar ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken, olası bir tehlikenin önüne geçildi. Soğutma çalışmasının sürdüğü yangında 400 ton samanın küle döndüğü bildirildi. Jandarma, yangınla ilgili soruşturma başlattı. DHA-Genel Türkiye-Manisa / Turgutlu Doğan ÇİZMECİ

        2021-08-10 15:55:24

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa