Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAZADA ÖLENLERİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

        Manisa'nın Soma ilçesindeki kazada yaşamını yitiren 6 kişinin kimlikleri belirlendi. Ölenlerin hamile Gülsam Tozlu (30) ile Simay Çataltepe (8), Miraç Çurguş, Nurten Gökbak (49), İlknur Kadıpınar ve otobüsün muavini Arap Kefenek (46) olduğu tespit edildi. Kazada yaralanan 42 kişinin ise Manisa Celal Bayar Üniversite Hastanesi, Balıkesir, Kırkağaç, Soma ve Akhisar Devlet Hastaneleri ile Soma ve Balıkesir'deki özel hastanelerde tedavileri sürüyor.

        OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜN ŞUURU KAPALI

        İstanbulDidim seferini yaptığı belirlenen otobüsün kazayı yaralı olarak atlatan şoförü Fikret Hataman'ın (51) Soma'daki bir özel hastanede tedavisi sürüyor. Durumu ağır olan Hataman'ın şuurunun kapalı olduğu bildirildi.

        Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, otobüs şoförünün uyuduğunu ya da direksiyon başında başka bir şeyle meşgul oluğunu düşündüklerini belirtip, "Teknik olarak jandarma ve polis yetkililerimizden bilgi aldım. TIR arızalanıp, emniyet şeridinde bekliyor. Otobüs, arkadan gelip TIR'a çarpıyor. Yolcu otobüsünün şoförünün uyumuş olabileceği ya da o sırada başka bir işle uğraşıyor olabileceğini düşünüyoruz. Arızalı bir TIR'a çarpmanın başka bir açıklaması olamaz. Jandarma yetkilileri, konuyla ilgili araştırmalarını yapıyorlar. Aldığımız bilgiler bu yönde. Şuuru kapalı olduğu için şoförün ifadesini alamadık" dedi.

        8 YASINDAKİ SİMAY ÖLDÜ, ANNESİ VE AĞABEYİ YARALANDI

        Kazada ölen Simay Çataltepe´nin ailesiyle birlikte Kocaeli'den tatil için Didim'e gittiği, yanındaki annesi Derya ile ağabeyi Toprak Çataltepe'nin (14) ise ağır yaralandığı bildirildi. Kızı Simay'ın öldüğünden habersiz olan Derya Çataltepe´nin, kazanın ardından kaldırıldığı Soma Devlet Hastanesi'nden ailesini isteği üzerine ambulansla Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki bir hastaneye sevk edildiği bildirildi. Kızının öldüğünü, eşi ve oğlunun yaralandığını haber alıp hastaneye gelen Sinan Çataltepe, gözyaşlarına boğuldu.

        Ersan ERDOĞANSerkan ÖZDEMİR/SOMA (Manisa) (DHA)-DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Soma Ersan ERDOĞAN Serkan ÖZDEMİR

        2021-08-06 15:46:21

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa