Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Futbol Kulübü, altyapısından yetişen genç yetenek Mehmet Ali Çelik ile profesyonel sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Mehmet Ali, “Altyapısından yetiştiğim kulüpte profesyonel kariyerime başlayacağım için çok mutluyum” dedi.

        20212022 sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Manisa Futbol Kulübü, altyapısından yetişen ve A takıma dahil olan genç yetenek Mehmet Ali Çelik ile profesyonel sözleşme imzaladı. İmza töreninde Kulüp CEO’su Yılmaz Bal ve Sportif Direktör Serkan İşyapan da yer aldı. İmza töreninde konuşan genç oyuncu Mehmet Ali Çelik, “Altyapısından yetiştiğim kulüpte profesyonel kariyerime başlayacağım için çok mutluyum. Altyapıdaki her oyuncunun hayali olan Manisa Futbol Kulübü A takım forması giymek benim için çok gurur verici. Manisa Futbol Kulübünün başarısı için her zamankinden daha çok çalışacağım” dedi.

        Kulüp CEO’su Yılmaz Bal ve Sportif Direktör Serkan İşyapan, altyapıdan çıkarak A takıma dahil olan genç oyuncu Mehmet Ali Çelik’e başarı dileklerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa