Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Selçikli Mahallesinde çıkan yangını kontrol altına almak için tüm ekiplerini seferber etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ve vatandaşların işbirliği ile kontrol altına alınan yangın bölgesinde soğutma işlemlerine başlandı.

        Orman Genel Müdürlüğü verilerine göre saat 17.15 sıralarında başlayan Akhisar Selçikli Mahallesindeki yangın, kontrol altına alındı ve yanan alanda soğutma işlemleri başladı. Yangının meydana geldiği andan itibaren ekiplerini seferber eden Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ve vatandaşların yardımıyla yangın kontrol altına alındı. Yangın bölgesinde soğutma işlemlerinin başladığı bildirildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yangın bölgesindeki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa