Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaris ve Manavgat’ta ormanlık alanda başlayan ve rüzgârın da etkisiyle kısa sürede yayılan yangının kontrol altına alınması için tüm kurumlar seferber oldu. Dün akşam saatlerinde yangın bölgesine ulaşan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler de, yangın söndürme çalışmalarında göreve başladı.

        Ülke genelinde başlayan ve çok sayıda bölgeyi etkisi altına alan orman yangınlarının kontrol altına alınması için devletin tüm kurum ve kuruluşları seferber oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler de, gelen çağrı üzerine Marmaris ve Manavgat’ta devam eden yangının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara katıldı. Dün akşam saatlerinde yangın bölgelerine ulaşan ekipler, cansiperane yangın söndürme çalışmalarına destek oluyor.

        “Dualarımız tüm ekiplerimizle”

        Yangın bölgesindeki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Ülkemizin farklı bölgelerinde çıkan orman yangınları hepimizin ciğerini yaktı. Yangınların kontrol altına alınması için cansiperane yürütülen çalışmalara ekiplerimiz de destek oluyor. Dualarımız bir an bile durmadan yorulmadan mücadele edem tüm ekiplerimizle” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa